Det här med Slakthuset som namnet på Nya Söderstadion från nästa år var kanske inte så oprovokativt som jag hade tänkt mig. Efter att ha lyssnat och läst på kommentarerna så är jag beredd att göra en helomvändning – eller i alla fall en kvartsomvändning.

Namnet ska givetvis vara Söderstadion, bara Söderstadion. Historiskt sett så har arenan/idrottsplatsen som Bajen spelat på allt som oftast hetat just Söderstadion. Så trots att det för mig personligen är arenan som jag befinner mig på just nu som är just Söderstadion, inser jag att Hammarby spelar på Söderstadion – oavsett om den är på Kanalplan, Johanneshov, Söderstadion eller i kommande Heron City-arenan.

… fast Slakthuset är ett bättre namn.

***

Ibland får man idéer, ibland är dom bra. Ibland är dom bra men behöver lite modifiering. Efter ett annat samtal om namn har jag även här fått göra en åttondels vändning.

– BaraBajens blogg är en blogg, så då kallar vi den bara för det.
– Den handlar inte om att skriva om den kommande arenan, så därför är den en blogg – bara.

Men tanken kring varför den nu finns som företeelse här på BaraBajen är den samma – det enorma kapital av skribenter som vill skriva på BaraBajen men inte kommer till skott. Här behöver man knappt komma till skott, man behöver bara ha fått tag på en flyktig tanke som man vill dela med sig utav.

***

Till sist och verkligen inte minst – tvärtom störst!

Tack som fan för en underbar lördag, obetalbart att få springa på folk som man bara känner som forumsignaturer och avlägset bekanta. Ni alla gjorde min dag i lördags.

Tack som fan!

***