Galet frustrerande är det enda som sköljer över mig idag, att varken kunna se matchen live ELLER via TV/Webb är just precis det – galet frustrerande.

Frustrerande på en sådan nivå att jag lite halvt på skämt, halvt på allvar suttit och kollat över möjligheterna att åka ner till Trelleborg idag. Tack och lov hittade jag inget rimligt och prisvärt alternativ – så jag slapp bli idiotförklarad av mina nära (men icke bajen-) vänner.

Vad är alternativen ikväll?

Som jag ser det så finns det ett alternativ och det är att gå o kolla på Söderbönorna som möter Vasalund på Kanalplan ikväll.

Har ni inget för er  åk dit vettja!

Tillägg (precis innan jag han publicera inlägget):
Tocken tur en kan ha då – nu blev jag helt plötsligt världens upptagnaste man. Sista sucken-jobb ikväll innan en efterlängtad semester.