Så har ledigheten gjort sitt för fotbollssäsongen 2012, höstsäsongen trampar juniortruppen igång med  två dagars fysiska aktiviteter innan fotbollsträningen tar vid kommande måndag. Spelarna har fått blanda sin lediga tid med egen träning och tester kommer att genomföras nästa vecka för att säkerställa att vi även fortsättningsvis är på rätt väl rent fysiskt.

Matchningen drar igång för några killar redan kommande tisdag då U21-derby väntar mot Djurgårdens IF. och veckan efter väntar Assyriska i samma serie. Första seriematchen i juniorallsvenskan kommer i slutet av juli, då väntar ett derby mot AIK, där har vi revansch att utkräva efter en mindre lyckad insats under vårens möte.

Ledighet är bra för att att sammanfatta det som varit och samla kraft inför fortsättningen, nu är det hög tid att trampa på gaspedalen igen. Nu kör vi!!

Forza Bajen!