Andra halvlek

Så har ledigheten gjort sitt för fotbollssäsongen 2012, höstsäsongen trampar juniortruppen igång med  två dagars fysiska aktiviteter innan fotbollsträningen tar vid kommande måndag. Spelarna har fått blanda sin lediga tid med egen träning och tester kommer att genomföras nästa vecka för att säkerställa att vi även fortsättningsvis är på rätt väl rent fysiskt.

Matchningen drar igång för några killar redan kommande tisdag då U21-derby väntar mot Djurgårdens IF. och veckan efter väntar Assyriska i samma serie. Första seriematchen i juniorallsvenskan kommer i slutet av juli, då väntar ett derby mot AIK, där har vi revansch att utkräva efter en mindre lyckad insats under vårens möte.

Ledighet är bra för att att sammanfatta det som varit och samla kraft inför fortsättningen, nu är det hög tid att trampa på gaspedalen igen. Nu kör vi!!

Forza Bajen!

 
 

About the author

Fotbollsidiot med ansvar för Bajen U21 & Juniorallsvenska samt ingå i tränarstaben för A-laget. Kommer blogga med jämna och ojämna mellanrum om fotboll i allmänhet, men Bajen i synnerhet. Fokus på vårat eget men även generellt om världens bästa Superetta samt den Allsvenska vi ska tillbaka till!

More posts by

 

1 Kommentar

 

 

Skriv en kommentar

måste fyllas i

måste fyllas i

valfri