Oldcontrarian
Deltagare
Antal inlägg: 50

Måste skriva av mig. Är så arg så jag kokar.

Idag har Nanne och Jingblad fått värva ihop sitt lag, de har kört med samma spelmodell nu sedan de tog över 2014. Tanken var en offensiv fotboll, med hög press och snabba omställningar. Vi såg detta 2014 i superettan men sedan dessa har den varit bortblåst.
Det har värvats spelare till höger och vänster och känslan är inte efter spelmodell utan lediga stora namn. Nanne ursäktar ofta med 5 år i superettan, det håller inte. I år är året det ska levereras och det görs inte. Med leverera menar jag inte guldstrid 1-4 utan ett tryggt läge 5-8 utan fara neråt. Vi kommer att få slåss för kontraktet.
Vi saknar en naturlig vänsterback förutom Batan (med vänsterfot) när Solheim blev skadad så skulle en ersättare varit på plats, inget händer. Nanne är så jävla feg i sin coaching och kör bara på gamla meriter, Jajic och Aidoo får inte chansen även fast de presterar. Khalili får chansen utan att prestera.

De få ljusglimtar vi har är Brassarna och andra perioden mot ÖFK.

Ser vi ingen drastisk förändring närmaste 3 omgångarna ser jag det som självklart att styrelsen ser efter en ny tränare inför 2017 och låter Nanne spela av denna säsong. Jag anser att Jingblad ska avgå oavsett hans värvningar är ett skämt.

Nu är det 3 poäng mot Heif, dif och Jpk södra. Det är Nanne och spelarna som satt sig i denna sits ingen annan. Det finns bara de resultaten inga tappade poäng INGA förluster.

Så jävla arg nu. Kommer med 90% säkerhet bli ännu argare att lyssna på presskonferensen.