johannes
Deltagare
Antal inlägg: 147

Kent,
ingen som helst fara. Retas på bara!

Det är klart att vi gjort STORA framsteg sett till tiden i SE.
Det finns det ingen som ifrågasätter.
Detsamma gäller det helt sinnessjuka derbyfacit som Bajen har med Nanne. Finns det någon i modern tid som lyckats med något liknande?
Skulle väl vara Tony G då…haha.
Klart gubben Bergstrand ska hyllas för detta!
Lägg även till att jag aldrig har ifrågasatt att Bajen spenderar pengar på att stärka truppen. Det är mer sättet som det görs på som jag ibland funderar kring. Funderingar som folk ofta vill stämpla som negativa. Det tycker jag säger mer om dem än om mig.

Men i den allmänna euforin, som i Bajenland kan uppstå t o m när Östersund kommer hit med en främlingslegion och fullständigt drar ner brallorna på Nannes ”utveckling av svensk fotboll”, så tycker jag ändå att vi ska minnas anledningen till att Nanne är rekryterad och hans övergripande målsättning.
Ställ detta mot frågeställningen: är det viktigt för Bajen att spela en teknisk offensiv fotboll (likt det rykte som klubben odlat fram sedan 70-talet), eller är vi i grunden enbart intresserade av segrar? Utesluter det ena det andra? O s v

Den diskussionen är det bra att ta när vi inte har kniven på strupen.
För det är då vi historiskt sett har tagit väldigt dåliga beslut.

Sen är dagen efter en djurgårdskross inte bästa tillfälle för det snacket. Då ska fokus givetvis ligga på hyllningar och glädje. Allt annat vore dumt. Även för en cyniker som jag själv.