Barbapappa
Deltagare
Antal inlägg: 486

Goder afton GU!

Barba är åter i residenset efter helgens begivenheter! En snabb koll i almanackan ger vid hand att imorgon ska Barba tydligen jobba (kul med en timmes extra restid pga bron i s-tälje :-(() , för att runt kl 15 dra iväg på en roadtrip ner till Ullevi, och sedan hem efter fyra timmars konsert, och tillbaka på jobbet i god tid före kl 8 på tisdag.

Roadtrips är bra! (Gjorde en liknande i fjol då farbror Dave Grohl blev så glad så han hoppade ut från scenen och kom på att det var en dålig idé, strax innan han bestämde sig för att ”it’s only Rock n Roll” och vägrade ge upp.

Att köra vidare sittandes på en stol på scen med en läkare i full mundering som fixerar ens ben… Tja, man kan säga att han la ribban där och då för vad Rock n Roll och The Show Must Go On egentligen innebär, men nog om det. 🙂 (Jo, en sak till. Hade han sett röntgenbilderna på hans benpipor då, som låg helt avskilda, så hade han nog förstått vad som hade kunnat hända om hans ben inte blev fixerat av den där läkaren. Det går en ganska stor kroppspulsåder där i krokarna. Skadas den, så förblöder man på en kvart. Inget bra med vassa benpipor som ligger helt fria inuti benet…)

http://i3.mirror.co.uk/incoming/article5876171.ece/ALTERNATES/s615b/Dave-MAIN.jpg

BAJEN ÄLTA NR 8
Vajjert!! Tar du i i övertalandet, så kan nog Barba tänka sig att ”lufsa” med någon gång snart! 🙂 Sen har nog Barba kikat på SpVärde i över ett år, och oavsett att utdelningen i typ 30 veckor legat på mindre än 5000:- på V7an, så tycker Barba nog att ”ögat” kan få alla pengar här framöver. 😉 Låt oss surra om det! 🙂