BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Inget svårt att flina idag…
Grumpy ol’ men är som förbytta och ystra som kalvar på grönbete.
Romulo är utan tvekan både det största frågetecknet och utropstecknet personifierat. Inte ett rätt till allt blev rätt… i samma match.
Jag var inställd på förnedring, den frenesi och energi aporna visade kunde inte sluta annorlunda. Man är ju Bajare som man blev tagen med brallorna någonstans mellan knäveck och anklarna, när de åkte tillbaka upp i armhålorna på oss och ner på andra sidan arenan… aparslen som aldrig varit så blottade i modern tid.

För övrigt anser jag (alltså jag och inte att andra måste/ska tycka som jag) att levande läktare är en ingrediens som i stort är nödvändig för att det ska vara av allmänt intresse att gå på fotboll, oavsett land/kvalitet/serie. Vad sen levande innebär är ju lite olika och det finns toppar som blir lite för höga och dalar som definitivt blir för djupa ibland. Om det var städat folk ville ha, varför är då inte BP/FFF/ÄFF osv väldigt poppis att gå och se på?

Flinar vidare, det här kan man leva på till nästa säsongs första derby. Det är skit att vi inte vann länsderbyserien bara… så man kunde hånat kolsäckarna lite på kuppen.

Om man frös i första så gjorde man det inte i andra i varje fall… 🙂 det är alltid varmt i klacken.

För övrigt (2) försov jag mig i morse, men det gjorde inget.

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 1 månad sedan av BäS.