Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Det var du som började skriva om panikvärvingar och att Nanne tvingades till saker. Då ställde jag frågor som du inte har varit i närheten av att svara på. Måhända med en smått raljerande ton, men jag är hyfsat less på Bajare som försöker svartmåla ”allt” som Bajen gör. Att gårdare och gnäggare gör det, kan jag förstå. Men att bajare också måste sitta och göra det konstant övergår mitt förstånd.

Därmed inte sagt att man får kritisera och tycka annorlunda, men om man kommer med vissa påståenden får man väl ändå ha lite torrt på fötterna, och inte bara gå på random forumskvaller. Och bara för att Disco skriver nåt på en blogg i snaskpressen så behöver det ju inte heller göra det till en absolut sanning…

Bajen gör heller knappast allt rätt för tillfället, men vi gör knappast några panikvärvningar som jag ser det, inte ens i fallet Dibba. Han har ju inte ens varit ordinarie här på hösten, så varför skulle det ha varit panik att värva honom? Sen att det kanske inte är världens bästa värvning är en helt annan femma, men kalla det då inte för ”panikvärvning”.

Och att Nanne skulle tvingas till en viss taktik… Jag känner inte Nanne personligen, men den bilden jag har av Nanne är att han gärna vill bestämma. Så skulle nån få för sig att tvinga honom till nåt så tror jag han säger ”tack och hej för mig”, snabbare än du hinner säga Pa Dibba. Det hela faller på sin egen orimlighet, särskilt med tanke på att han själv har justerat taktiken tidigare säsonger.

Var har jag sagt att vi inte spelar defensiv fotboll? Det har du inbillat dig själv. Jag är väl medveten om att vi spelar defensiv fotboll med en klar defensiv inriktning den här hösten, mer cynisk, men vi spelar även offensiv fotboll emellanåt. Matchen mot ÖFK är knappast normen som många tycks vilja göra det till. Det är knappast bara en sak hela tiden, hela säsongen. Det var enbart det jag ville belysa här.

Vår scouting har jag inte sagt ett pip om. Du hävdade att den var mycket bra och då sa jag ”vad bra då”. Dock har jag inte sett några större förbättringar i de spelarförvärv vi har gjort på sistone så jag ställer mig något tveksam till det uttalandet.