zilver1
Deltagare
Antal inlägg: 53

Nåja, nu är ju AFC en klubb som startade en mittback som både vi och gårdarna har ratat. De är en klar avstigningskandidat i år. Mourinho är för övrigt ett bra exempel på en tränare som inte har lyckats omvandla höga personallöner till bra resultat under de senaste åren. Dessutom är det egentligen bara Israelsson som den sportsliga ledningen ville ha kvar av dem som lämnat.

Sedan är nog alla överens om att ge Michelsen en chans. Det var väl rätt väntat att Östersund vann vår grupp, sedan känns avståndet till dem lite väl stort. Att vi släppte in fem mål på de två första matcherna i cupen var väl ett större problem, som kanske har rättats till lite. Jag kan inte tänka mig att Michelsen är helt nöjd med cupresultatet heller.

Däremot finns det en rätt legitim frustration över att vi borde ha kommit längre i att matcha resurser med framsteg. Som Kristof konstaterar så blir vi långsamt bättre eftersom vi skickar in mer pengar, inte för att vi kvalitativt sett gör ett bättre jobb. Vi har den senaste tioårsperioden varit remarkabelt dåliga på att effektivt förvalta våra intäkter.