Barbapappa
Deltagare
Antal inlägg: 486

Man skulle kunna garva åt det här

Vi ber om ursäkt för dagens tekniska problem

Vi beklagar de tekniska problem som uppstod och drabbade dig under dagens biljettsläpp. Vi på Transticket och även Hammarby Fotboll är hemskt ledsna för det som inträffat. För dig som drabbades av dagens tekniska problem påbörjas en nystart av försäljningen imorgon, tisdag kl. 09:00, där du får förtur. Ordinarie biljettsläpp startar kl. 10:00. För uppdaterad information, vänligen håll koll på hammarbyfotboll.se.

Din nuvarande biljett är makulerad och kommer inte att vara giltig på matchdag. Istället för återbetalning ger vi dig ett värdebevis motsvarande det belopp du betalade vid dagens biljettsläpp, då det annars tar 3-5 bankdagar att få dina pengar tillbaka på ditt bankkonto. Vill du hellre få återbetalning, vänligen skicka ett mail till nedanstående e-postadress. Vid morgondagens släpp kan du använda nedanstående information för att genomföra ditt köp med värdebeviset.

Som kompensation för det inträffade bjuder vi på Transticket dig på två biljetter till utvalda matcher hos Hammarby Fotboll säsongen 2017. Mer information kring dessa kompensationsbiljetter får du från oss via e-post senare i veckan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på Transticket på följande e-postadress: hammarbyfotboll@ebiljett.nu.