Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Visst går det att skylla på att lagbygget är nytt, tränaren ny och att vi tappat en större stomme spelare samtidigt som ingen av de nya klivit in och tagit över. Det går även att prata om hur andra gäng presterar.

Samtidigt, den elva som avslutade dagens fight var bland de sämsta jag sett sen vi gick upp. Är inte resultatet som är värst, snarare avsaknaden av spelidé och spelskicklighet hos Hammarbys fotbollsspelare. Tycker inte vi uppträder särskilt professionellt på planen. Panikspel i 90 minuter med ett gäng helt utan matchvinnare eller målskyttar. En jävla käpphäst men ställer mig mycket frågande till de sportsliga besluten under vintern oavsett Jingblads vara eller inte vara. Rekryteringen av ny tränare och spelare känns inte direkt 100 och scoutingen känns återigen som ett misslyckande. Vi har alltså 10 utländska spelare upplåsta på kontrakt. 10 spelare varav endast en yvig dansk son hellre får bollen på huvudet än på fötterna levererar. Av det övriga gardet är det två överåriga spelare i form av Kennedy och JP som ska stå för kontinuiteten. Båda dessa har uppenbara problem med det allsvenska tempot. Av ”Talangkvartetten” i P-19 landslaget återstår 1 startspelare i det landslaget som inte får spela i Bajen.

Nej, det här blir återigen en jävla uppförsbacke. Snacket om 2 transferfönster och sen blir allt bra är jag ytterst tveksam till. Då ska vi helt plötsligt få en output vi aldrig sett tidigare. Känns det sannolikt? Med 2 svaga fönster bakom oss? JM själv coachar desperat i 2:a omgången och det säger tyvärr enormt mkt om våra utmaningar.

Vad gäller rekryteringen av ny sportchef är det en större rekrytering en bara en sportchef. Vill se ett tungt namn som vänder upp och ned på seniorfotbollen. En total genomlysning av verksamheten är steg 1 där fokus måste vara att höja nivån ett gäng snäpp av rekryteringen och scoutingen av spelare. I arbetsbeskrivningen bör det också framgå att spelare som värvas till Hammarby att de förutom att vara duktiga fotbollsspelare ska vara hungriga spelare som vill nåt med karriären. Vi har lyckats där tidigare, gå tillbaka och lär och se.

Till sist, lätt att bli van men det kommer ändå över 31 000 på premiären. Minns de 10 011 som kändes mycket. Det vi har nu är unikt och saknar motstycke. Hammarby måste börja leverera sportsligt också. Det fanns en gång en charm i lindanseriet mellan serier men då var det i kombination med ett lir som värmde. Den här brunkarfotbollen vi sysslat med i 3 år med kassa resultat är så jävla ovärdigt Bajen och publiken. Fy faen så uselt som Stabben sa efter dagens fight.