BAJEN ÄLTA NR 8
Deltagare
Antal inlägg: 1539

God morgon GU!

…hade samtal med revisorn igår kväll!

Att hälsan är absolut det viktigaste påtalade hon direkt, men menar samtidigt att jag ju varit jävligt tydlig med firman jag kör åt att jag är känslig för stress och mina två akuta sjukhusbesök har inte undgått dem heller!
Hon menar också på att dom verkligen visat att dom bryr sig, då man ändå vill ha mig kvar och ber mig säga till i tid innan stressnivån stiger!
…om man inte brydde sig varför skulle man annars helt oanmält bett mig höja timpriset och gå mig till mötes i nästan allt jag ber om?
Hon tycker att firman verkar vara skitbra att jobba åt, när man gör som man gör….det är ett verkligt ovanligt agerande av ett affärsdrivande företag!
Hon tycker att jag är verkligt lyckligt lottad som fått en sån ”bra deal” som underentreprenör!
Underentreprenörer ”kör man” hänsynslöst med i alla branscher…
…medans du är satt på en piedestal, som hon sa! 🙂

Försäkrings-ärendet var också något som även hon påtalade….så dom inte ges tillfälle och ”slingra” sig ur ersättningar m.m.
Lita för fan aldrig på banker och försäkringsbolag, sa hon! 🙂 🙂

Hon är mer klarsynt, än vad jag är och hon tror inte den lön jag behöver för att inte ”gå ner i lön för mycket” går att få ut i yrket under rådande omständigheter!
Efter vad jag hört så har dom ekonomiska marginalerna inte förbättrats utan snarare nästan blivit sämre efter den senaste kommunupphandlingen….så jag tror inte jag kan få den lön jag vill ha som anställd hos någon annan, tyvärr!
Det är mycket som nyttjas privat som firman står för och som måste läggas som kostnader på min ”framtida” lön, om jag avyttrar. Typ bil, olika försäkringar, larm, internet, telefon :-)…m.m.

Mitt förtroende för henne är stort och hon har alltid kommit med ”rätt” råd till mig i runt 20 års tid…så varför tvivla denna gång?
Hon tyckte heller inte att tillfället för mina planer var alldeles väl valda…det hade varit önskvärt om hon hade vetat om mina planer tidigare, än att allt skall ske från ena dagen till den andra!

*****

Match idag…Skall vi vinna 3 pinnar, förlora 2 pinnar eller alla tre?
Ständigt dessa frågor! 😉