BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Jag kommer kanske inte tjata ihjäl mig om det men jag tror att spelarnas (ev. även tränarnas) inställning är en avgörande faktor till varför det stannar vid 1 pinne alldeles för ofta över lag…
De förstår inte att de där 2 pinnarna till är väldigt avgörande för hela säsongen. Den enkla pinnen är inte avgörande alls eller till förhållandevis väldigt liten del. Ja, men det blev ju poäng, det är ju inte så illa… JO DET ÄR DET. DET ÄR SKITILLA.
Tränarn sitter efteråt och säger att jo, men det kanske var ok med delad poäng, vadå jälva delad poäng. Dela 3 med 2 och se hur delad den är… var hamnar den där överblivande poängen då? Jo, hos ALLA andra lag.
Hade det varit 2-poängssystem hade jag kunnat hålla med delvis… men det är det ju inte. Det är en-poängssystem. Och 2 bonus till de som gör fler mål än motståndaren. Det är alltså 3ggr så många poäng för vinst än jävla oavgjort… 3 ggr. Räkna… vi har haft ”otur” 4 -5 gånger i år men ändå ”fått” poäng, jippie… 8-10 pinnar har vi släppt bara på den där korkade inställningen. Man har mycket mer att vinna på att försöka vinna matchen än att låta det bli ”oavgjort”. Oavgjort, korkade jäkla ord, det är väl för sjutton avgjort och 2 förlorare (+14 gratisvinnare) om inte ett lag vinner.