BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Gulaschsoppeväder

Matchen igår, ja inte var det någon höjdare från oss och ryktet på läktaren gick att JM sagt tilldem i halvtid ”Hoppas ni hörde vad publiken tycker av er prestation” eller något liknande sant eller ej… fan vet.
Själv tyckte jag att peking spelade jävligt bra, mycket bättre än jag sett tidigare och bättre än mff när vi torskade 4-0. Vi klarade inte av det särdeles bra defensivt (eller offensivt för den delen).

Desto roligare att man redan hade 3 pinnar i fickan från Zinken. En prestation i klass med vinsten mot mal… Rosengård i början av säsongen. VÄL värda minst den dubbla publiken… fan vet hur man ska göra för att få folk att haja att det är kul att kolla på dem och att de är så förbannat tacksamma (på riktigt) över de som kommer dit. En stadig ”klack” på 15-20 pers… den kan utökas och vidgas. Igår stärkt av 7 småtjejer som tog sig hela vägen fram till oss, många glada miner hos dem.

Jävla dåre i Vegas… dessvärre hamnade en väldigt bra vän till ”ni vet vem” direkt i skottlinjen, status okänt för närvarande. 🙁