Bajenberndt
Deltagare
Antal inlägg: 196

Kristof, i viss mån kan din teori stämma. Jag tror mer på att Johan Wilands ord om ”tunn trupp” är en större anledning till att det gått så dåligt, speciellt nu mot slutet. Tänk om Israelsson och Aidoo varit kvar?! Avsaknaden av den typen av energispelare har varit stor. Skadorna på Hamad, Junior och nu Fenger har också stor betydelse.
Wiland ger en bra bild av vad som behövs i framtiden och vi har en bit dit. Av årets nykomlingar har flera mycket att bevisa. Speciellt gäller det Jeppe Andersen och Tankovic, vilka ändå har viss rutin och borde prestera bättre. Unge Leo Bengtsson har också mycket mer att lära sig medans Marcus Degerlund har överraskat stort.
Till nästa år kan det vara värt att göra sig av med Solheim, Pa Dibba och kanske även Smarason.
Tycker också att det är olyckligt att inte Birkir fick nytt kontrakt tidigt på säsongen. Denna osäkerhet verkar ha påverkat honom negativt med tanke på hans ojämna spel.
Till sist, det verkar som Jesper och Jakob har chansat en del och skadorna på nyckelspelare har stökat till deras planer. Men hade de kunnat gjort så mycket annat. Knappast, eftersom Israelsson, Persson och Aidoo hade stuckit ändå. Möjligtvis hade vi kunnat vänta med att släppa Magyar och Torstenboe men i detta tror jag ingeh håller med mig.