Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Nåja, första halvtimmen var riktigt illa och med maximal utdelning så hade de ju kunnat stå typ 4-0 efter 20 minuter. Vi var inte alls med på banan där. Örebro gjorde det riktigt bra med Ajdarevic och framför allt Daniel Gustavsson som hade lekstuga med Silverholt. Vi var stillastående, passiva, hade för stora avstånd både till motståndare och egna lagkamrater.

Men sen vänder det ju rejält i andra, så jag har också svårt att förstå snacket om överkörningen och allt vad det är. Hade vi inte gjort fem byten efter 60 minuter så hade vi förmodligen haft mycket goda chanser att vinna matchen och då blir det snacket ännu konstigare, men det är väl som vanligt. Man skriver det som genererar flest klick?

Bitvis har vi varit rejält utspelade både mot Häcken och Örebro, i stil med torsken i cupen mot Elfsborg ifjol, men med den stora skillanden att vi i båda dessa matcher vänder på spelbilden och lyckas göra match av det igen.

Nanne är inte korkad, så jag är rätt övertygad om att vi skruvar lite och spelar mer ”cyniskt” i början av allsvenskan och sen kanske vi kan spela mer presspel, på hemmaplan när vi möter motståndare som inte är så vana vid eller bra på att spela sig ur pressen.