Millen
Deltagare
Antal inlägg: 274

Jaha så var premiären avklarad och vad ska man säga. Östersund visar att så länge man tror på det man gör så är man bra. Precis som i livet överallt. Bajen där emot verkar fortfarande inte riktigt veta vare sig hur man ska spela och vilka positioner spelarna har. 1-1 i premiären efter blåtta förskräckelsen och lite till. Glimtar av ett fungerande lag framstår stundtals. Men i jämförelse med Östersund så letar vi under sten och stock efter ett eget etablerat spel. Inte mycket att säga om resultatet än att vi hade kunnat förlora (ribbskott) rättvist och vunnit orättvist (Alex och Melker) och Millen hade inte varit direkt förvånad av något. För som tur är känns vi relativt effektiva när vi väl får chanserna, jämfört med åren i superettan.
Ändå är Millen inte speciellt orolig för säsongen. Tippar fortsatt topp fyra och är inte förvånad om vi har Östersund framför oss i tabellen när serien är slut.

Om vi ska kunna utmana toppen rejält måste vi våga släppa på handbromsen och låta anfall vara bästa försvar… Millen är och har alltid tyckt att Bajen ska lira 3-4-3 vilket Östersund visade på slutet med bravur fungerar alldeles utmärkt. Å då tycker Millen ändå att Bajen har bättre spelare på nästan varje position. Men som sagt det krävs att alla i laget tror på fetman gör. Och där är största skillnaden mellan lagen idag!

Men en poäng är mer än noll och det tycker Millen styvt ska ta med oss idag. Plus att en premiär är alltid en premiär och kan nästan sluta lite hur som!

SKÅL på er!