Johan S
Deltagare
Antal inlägg: 18

Visste att det skulle bli stortorsk, men trodde inte vi skulle vara det bättre spelande laget. Fast bollinnehav och noll chanser framåt, i princip, vinner man inga matcher på. Det gör man ifall man gör mål och släpper in så lite som möjligt. Elfsborg hade maxflyt i allt idag. Samtidigt som Bajen var bedrövligt nonchalanta.

Smarason är ingen högerback och Torsteinbö är ingen vänsterback. Med det tag så kan man såklart önska bättre aktioner ändå. Eller kanske bättre hjälp med en extra gube på de ytorna. Sen är det inte deras fel att Jingan och Co valt att inte ta in någon ytterligare ytterback när Solheim är långtidsskadad och i vetskapen om att Batan har känningar i ljumskar och ben ganska ofta.

Mot Helsingborg bör ju Alex och Romulo få chansen ihop kan man tycka. Sen måste man ju hjälpa nr 9 mera, en anfallare kan inte göra allt på egen hand i varje match. Allt för ofta han lämnas ensam och hjälplös kan jag tycka. Det är ju långt ifrån det spel Nanne vill spela. Så förstår liksom inte varför det sker match efter match typ.

Förra säsongen kunde man ta att vi skulle klara oss kvar osv. Detta år skulle man återgå till den där så kallade ”manualen”. Men känns ju inte direkt som att spelarna man värvar är några spelare som skulle passa in i denna manual direkt. Nä man är jävligt besviken såhär direkt efter en match men det måste ske stora förändringar snarast.

Matchen mot Helsingborg blir en sån där ångestmatch deluxe. Vi måste ta 3 poäng där. Annars kommer det börjar skakas galler typ. Men Hallinues har ju redan gjort mål mot Bajen så vi får börja med 0-1. Så borde man tänka och bara köra på från start, vara aggressiva, bra presspel osv.