Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Visst, jättelätt att vara efterklok och säga att vi skulle ha sprängt köttfältet och tagit in mer offensiv där, men jag tycker inte att Nanne gör fel som fortsätter med nåt som uppenbarligen fungerar rätt bra. Det var bara en sån där dag, som jag ser det. Spelsmässigt äter vi upp Jönköping helt och vi har väl aldrig släppt till så få chanser bakåt sen vi gick upp i allsvenskan igen? Likt förbaskat släpper vi in ett mål. Det är lite sån fotbollen är.

Vi kan och borde absolut skapa mer framåt, men det ville sig inte riktigt idag. Är ändå hyfsat nöjd med poängen tack vare sättet den kommer på och jag är helt övertygad om att det här var en sån poäng som vi ALDRIG hade tagit ifjol.

Nej, domaren var tämligen usel. Då syftar jag inte i första hand på missade straffsituationer eller tveksamt bortdömda mål och det var ju i ärlighetens namn linjedomarens ”beslut”. Nej, jag blev mer irriterad på den ständiga inkonsekvensen på plan, vilket egentligen är det enda ”felet” en domare kan göra. Helt horribla gula kort var det också. En riktigt svag domarinsats.

Annars en bra och rejäl laginsats. Presspelet funkade mycket bättre, vi jobbade som ett lag och täckte upp ytor mycket bättre. Nu gäller det ”bara” att gnugga ännu mer på offensiven också och fortsätta ta kliv framåt. Jag tror fortfarande inte på nån toppstrid, men om vi fortsätter så här så ska vi vara på övre halvan och vara klart bättre än ifjol i alla fall.