Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Äh! Spelet kommer se exakt lika torftigt och trubbigt ut även denna säsongen. 7 matcher räknar ni på. Jag räknar på 12 tävlingsmatcher so far varav cupen gick bra men vi spelade exakt liksdant. Att det skulle ske några radikala förändringar av spelet är högst osannolikt. Tung defensiv och fokus på fasta situationer framåt är melodin och den trupp Nanne har värvat för.

Således skiljer han sig inte ett skit från resten av svenska tränarkåren. Dock får vi betala många fler kronor för våra poäng till skillnad från våra konkurrenter i botten/mitten.

Att den här truppen skulle ha enorma problem med gäng som backar hem eller gäng som ganska enkelt läser sönder Bajen kom inte som någon överraskning direkt. Att Haglund numera framstår som Bajens bästa spelare och JP hyllas nåt enormt säger fö otäckt mycket av den fotbollsfilosofi som präglar Bajen. 2 mkt ordinära mf i svensk fotboll.

Nej, tycker inte att Nanne gjort läxan och har svårt att se att hans analys av svensk fotboll stämmer särskilt bra. Han låter måhända klok och insiktsfull samtidigt som han agerar tvärtemot sig själv. Känns mer och mer som blivande tv-expert än en tränare som kan utveckla fotbollsspelare. Tredje året nu och vi har inte krängt en enda av hans värvningar vidare. Fegt, torftigt och mycket dålig utväxling på planen med de förutsättningar han sitter med. Att vinna S1 var förvisso skönt men det har en hel drös mindre namnkunniga tränare gjort.

Blir ett mycket intressant år. Den sportsliga verksamheten kommer och måste synas i sömmarna.