Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

en offensiv som håller låg allsvensk nivå, det är vad Nanne får när han fegat sig så långt bort från sin egen process att han inte vet var han är längre. Missade målchanser främst pga av spelare som inte är vana målskyttar ska få ta olika avslut under matchen. Alla är liksom inte Israelsson…

*Ställer man upp med ett så pass defensivt gäng som han gör och ändå släpper in tre baljor så har man grava problem. Vi spelar oss alltmer in i en större och större osäker framtid. Mängden felbeslut och kritiska bolltapp bara ökar i ett gäng som inte vet vilken fotboll de ska spela.

*ösk gör det bra och gör det som precis andra gäng mot Bajen gör. De låter våra passiva spelare ha bollen och väntar ut rätt moment att straffa oss. Astrit och Gerzic, smarta och skickliga spelare som väntar in sina ytor när Bajen tappar boll och sedan får ett hav att spela fotboll på.

*att panikanfalla i sedvanlig ordning och vaska fram ett gäng avslut som kröns med en missad straff från en iskall Kennedy säger tyvärr jävligt mkt om hur felbalanserad både truppen och Nannes coaching är. Intressant moment i matchen där ösk byter in 2 offensiva spelare som 3 min efter gör 3-2. Nanne väntar alldeles för länge med att byta in den offensiv han har på bänken när örebro är i kraftig brygga. Uselt!

Till sist, en fågel viskade om att den sportsliga organisationen fungerar allt annat än bra. Läge för rockader snart om det fortsätter såhär. Som OH skriver, fiasko!