Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Bitvis gör ÖSK det bra i offensiven, men enbart i första halvlek. ÖSK är duktiga framåt. Vi är inte de första laget som de drar ner brallorna på om vi säger som så. Jämfört med träningsmatchen dock var ju det här en metamorfos som heter duga från vår sida.

Bakåt är de snudd på en katastrof nästan i klass med Gefle och Falkenberg. Hela andra halvlek var i stor sett en belägring av ÖSK:s straffområde. Jag såg snarare forceringen från minut 46 och framåt. Hade de inte fått straffen till skänks hade det här kunnat blivit riktigt pinsamt för ÖSK, men det är ju bara rena spekulationer. Både vi och ÖSK hade säkerligen spelat på ett lite annat sätt i ett sånt läge.

Jag tror som sagt inte att vår offensiv hux flux har blivit så här bra, det beror nog snarare på ÖSK:s uselhet. Man förstår varför de gör så många mål och släpper in så många och har ett målsnitt i sina matcher på över 4,5 mål. Det här skulle ha varit tre poäng för oss. 2-6 var nog faktiskt närmare än 3-2…men, hey. Det är ju Bajen, liksom. Varför följa några ”logiska” mönster?

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 4 månader sedan av Palini.