Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Varit inne på det tidigare men Hammarby (styrelsen) behöver verkligen sätta sig ned med Sportrådet, som jag för allt i världen hoppas att det fortfarande lever och sätta status för hur den sportsliga verksamheten i klubben mår. Har förstått att det under senare tiden varit fokus på ungdomssidan där rekryteringar gjorts samt att vi har en modern träningsanläggning på g. Lägg till yttre faktorer som modern arena med Nordens högsta publiksnitt så finns chansen att verkligen sätta ett fundament närmaste åren.

Det som i hög grad oroar är den primära verksamheten, seniorfotbollen, som alltmer lever på lånad tid. Resultaten måste bara komma i högre grad nu. Finns många frågetecken runt hela bygget i alltifrån värvningar, spelartyper, ledarstaben, sportchefens roll, taktik och framförallt de skrala resultaten. Frågetecken som klubben måste våga lyfta för att verksamheten ska lyfta igen.

Nanne drar ofta i sin retorik tillbaka klockan till den tid han kom till klubben. Visst har det hänt mycket sedan dess med själva klubben, något vi knappast i vår vildaste fantasi inte kunde tänka oss. Däremot för det sportsliga är jag betydligt mindre imponerad. Ser mycket hellre hur vi här och nu tar nästa steg utifrån de förutsättningar vi har idag, inte de vi hade 2013. Ribban och kraven är absolut mycket högre nu. Att inte leverera under de premisserna är ett kraftigt underbetyg. I mina ögon måste den sportsliga kompetensen runt seniorfotbollen upp ett gäng nivåer till.