Palini
Deltagare
Antal inlägg: 103

Jag börjar ruttna på den här säsongen helt nu. Den är (hur det nu är möjligt) än mer frustrerande än förra årets säsong. Alla neggo-Bajare har fått rätt i sina domedagsprognoser, alla hånfulla kommentarer från andra fans om hur de har krossat oss hit och dit med deras ständiga tursegrar… Fan, jag måste vara en total fotbollsanalfabet som inte ser felen och problemen. Nedflyttningsstrid, jo tjena… Vad är det frågan om?

Nej, i helvete heller. Vi är klart bättre än förra året, basta! Vi ska inte behöva prestera max varenda jävla match för att få med oss några poäng, när inga andra lag i allsvenskan behöver det. Helt jävla bedrövligt! Vad blir det idag då? En snorbillig utvisning på Ögat och två straffar i arslet? Kom igen, urusla fotbollsgudar, är det här verkligen allt skit ni har att komma med? Jag utmanar er, bättre kan ni, era soprötter!

Kom igen nu, Bajen. Göteborg är inte lika stabila som förra året. Håll det tajt, håll ihop laget, hjälp varandra var effektiva och gör inga hårresande misstag så kommer det här att bli en kul kväll. Fan, det räcker nu. Vi är inte så här dåliga att vi ska ligga på kvalplats, tabelljäveln ljuger som alltid och värre än nånsin.