Drutten
Deltagare
Antal inlägg: 8

Det var bättre förr:

Jag kan hålla med till viss del, å andra sidan har väl Nanne gjort väldigt mycket bra som tidigare inte fungerat (4 andra år i superettan t ex). Det går ju kanske att argumentera att han fick andra resurser men frågan man kan ställa sig om vi hade kunnat locka till oss de spelare vi har idag utan Nanne. För inte menar vi väl att utveckling går bakåt? Jag tycker det är en bra idé att sportrådet gör en genomlysning av verksamheten, det jag blir lite allergisk mot är vi som klagar utan att egentligen ha någon insikt, vi slår vilt och ibland slår det in och då blir det bara ”vad var det jag sa”. För det ÄR svårt att som utomstående veta vad som faktiskt händer, vi saknar bade kunskap och insikt (och här talar jag säkert för många, men framförallt för mig själv).

Angående spelet så vågar jag inte ge mig in i någon diskussion, jag är benägen att hålla med dig om balansen men jag både tror och hoppas att de ser sådana enkla saker och att det finns mer i det än att man är högerfotad som är problemet.

Bajenberndt:

Jag vet inte om det räcker som förklaring, misstag sker av alla men frågan jag försöker ställa är om det är vi som förstorar misstagen eller förstorar betydelsen av dom? Jag blir som sagt tokig många gånger för jag fattar inte vad man håller på med. Men det är väl just det jag försöker säga, vi tror att vi ser saker som att Nanne bara spelar Kennedy på fel position eller att Måns startar, men vet vi verkligen eller spekulerar vi bara varför? Spontant känns det som vi spekulerar och det bidrar bara till en negativ spiral där allt är dåligt och det är inte bra för oss och det är inte bra för klubben.

Soff Coach:
Mycket bra fråga, kanske handlar det om förväntningar? Borde klubben tydligare kommunicera vad man menar med långsiktighet? Jag kan tycka att det inte ens borde komma från Nanne, det är ju slutligen klubben som ska berätta vad man tycker.