Murphy
Deltagare
Antal inlägg: 1

Året är 2013. Hasse mår sedan några år tillbaka dåligt, riktigt dåligt. Sedan det tuffa beskedet 2009 har Hasse provat det mesta, otalet läkare har konsulterats och ännu fler mediciner har testats, men Hasse blir inte bättre. Några säger att hans hårda liv har hunnit ikapp honom, andra säger att det troligtvis är genetiskt, men ingen kan hjälpa honom. Hasses familj stöttar honom, både med kärlek och pengar, men alltför många gånger har Hasse missbrukat deras förtroende och han känner att de börjar tröttna på honom. Han börjar få ont om tid, för att överleva och för att inte bli övergiven. Hasse bestämmer sig för att byta väg, prova något helt nytt.

Hasse kontaktar Claes-Göran. Claes-Göran är internationellt diplomerad klassisk homeopat. Claes-Göran vill hjälpa Hasse att bli frisk. Inte bara frisk – han tänker göra Hasse friskare, starkare, vackrare. Ge Hasse ett helt nytt, rikare liv. Det han kräver av Hasse är tillit, optimism och tålamod. Under fyra månader är det också precis vad Hasse ger, i kombination med en sista stor ekonomisk investering i avancerad naturmedicin. Och resultatet visar sig omgående. Hasse blir genast piggare, känner utökad livslust och med ny energi i kroppen går allt plötsligt mycket lättare. Under sex månader är det som att Hasse går på moln. Jobbet går bättre, ekonomin vänder, familjen återvänder och visar sitt stöd, kroppen blir starkare – Hasse är frisk! Claes-Göran har hållit vad han lovat, Hasses liv är räddat.

Kurvan fortsätter peka uppåt och när ett år har gått sedan behandlingen påbörjades tar Hasse rådet från Claes-Göran att testa ytterligare nya naturmediciner. Medicinerna är dyra, men Hasse som fått både livet och jobbet tillbaka har en starkare ekonomi och har råd med investeringen. Till en början känns det bra, men i mitten av året börjar Hasse bli sämre igen. De tidigare symptomen kommer tillbaka och Hasse blir rädd. Claes-Göran befarar att det är de nya medicinerna som inte fungerat som de ska, Hasses kropp svarar inte så som han trott. Tillsammans tar de beslutet att gå tillbaka till de gamla medicinerna och sedan försöka vänja kroppen stegvis med det nya. Lyckligtvis ger det effekt för Hasse, kroppen stabiliseras och han känner sig återigen frisk, om än med en sargad kropp.

När det nya året sedan inleds är det med viss skepsis Hasse fortsätter med sina mediciner. Visst, han orkar fortfarande jobba och träna, men någonting känns fel. Han går till Claes-Göran för att rådgöra om fortsatta behandlingar, men får det tidigare mantrat som svar – tillit, optimism, tålamod.
Hasse gör som Claes-Göran säger. Han tar sina nya mediciner i allt större doser, pressar sin kropp att må bra. Men någonting är fel. Under de halvår som följer börjar Hasse må allt sämre. Medicinerna ger honom obehagliga biverkningar, kroppen känns svagare, omgivningen börjar oroa sig. Så en dag händer det som inte får hända. Hasse kollapsar, hans kropp ger upp.

Den dagen är idag. Hasse är inlagd på Södersjukhuset i väntan på observation. Han andas, han lever – men Hasse behöver hjälp. Vem hjälper Hasse?