Bajenberndt
Deltagare
Antal inlägg: 196

Paladin, kan förstå din oro kring ett tränarbyte. Vill dock säga att Hammarby Fotboll har aldrig någonsin stått så starka som just nu. Ekonomin är stark, vi har en bra organisation, både i förening som i bolaget. Vi är under ständig utveckling när det gäller marknad och evenemang. Två starka styrelser med ett dagligt samarbete plus en valberedning som håller koll och hittar nya förmågor när det behövs. Fokus ligger på en stabil ekonomi samtidigt som vi bygger en stark sportslig utveckling med de två Sportråden, A-laget och ungdomslagen, som motorer.
Vi har haft en femton år lång vandring från 2001, vilket nu också genererat Sveriges största fotbollsklubb och tidernas publikrekord. Det finns anledning att tacka de personer som under resans gång har tänkt långsiktigt och satt ekonomin i centrum och samtidigt skapat dessa fantastiska förutsättningar vi har idag. Tänker speciellt på Henrik Appelqvist, Patrik Ljungström, Lasse Strandberg, Danne Törnsten, Kent Hertzell och inte minst Ovve Andersson.
Tränarbyte? Varför inte eller vi kör vidare! Ingen avgörande fråga för framtiden men visst vill vi ha ut det bästa av de som spelar i dagens lag.