Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Intressant genomgång av Stockholmsklubbarna i Expressen. Följande avsnitt säger väldigt mycket om inte bara Nanne utan om Bajen år 2016…

”Några hundra meter bort har sportchef Mats Jingblad precis slagit upp dörrarna till ett nytt kontor. Det är en scoutförening som har gått med på att hyra ut ett rum i lokalerna ovanpå Hammarbys omklädningsrum. Vi kliver över avbrutna brädor, sågar och andra saker som behövs för att…ja, vad det nu är just den här scoutgruppen håller på med…innan vi kommer in på hans kontor.
– Jag tycker att det är kul att Nanne vågar sticka ut hakan. Vi måste bli en etablerad förening i svensk fotboll. När man väl är där blir kanske förändringsarbetet lite lättare. Men det steget är oerhört viktigt för oss. Vi ska fundera på hur vi ska göra för att komma dit under hösten, säger Jingblad och fortsätter:
– Sedan är ju spelarmaterialet ett väldigt viktigt redskap. Vi har strävat efter sportslig avkastning, det är medvetet. Då spelar inte åldern lika stor roll, därför har vi inte sålt lika mycket”
http://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/tabellen-talar-om-hur-bra-du-ar-nu–punkt/

Kommentar: Vi befinner oss vid en rejäl brytpunkt. Extremt viktigt att Sportrådet är med på båten framöver. Genvägarna har börjat ta slut.