bajenhöjden
Deltagare
Antal inlägg: 121

Tack för bilden BäS. Får säga som Millen att jag inte alls uppfattade det där. Eller rättare sagt, först förstod jag inte vad som hände och sedan kollade jag reprisen på storbildsskärmen och såg då att det var stolpe-spelare-ut. Men då tog jag för givet att det var en örebroare som stod där och rensade. Nu gick det ju ohyggligt fort så där hade det behövts målkameror för att avgöra.

Konstiga domslut annars ja, även om det väl inte var det som avgjorde. Tror det var en ny domare och man får ändå vara glad att någon *vill* döma. Gärna också om de kan.

Jag förstår fortfarande inte hur man resonerade runt Besara. Var man sur för att han drog förra sommaren? Eller tänkte man att i den nya sortens fotboll passar han inte in? Jag kan väl ändå känna att om det finns plats för Romulu på planen så borde det kunna finnas en plats för Besara på läktaren åtminstone. Sedan får jag nog säga att jag sett ett och annat ”icke-firande” efter mål men sällan någon som ”bett om ursäkt” som igår.

Och så en sak till: efter ”framtidens fotboll” kör vi nu ”långa bollar på Haglund”. Så långt inga konstigheter. Det jag däremot undrar över är varför lagkamraterna alltid ser så vilsna ut i momentet efter. Om alla insparkar, frisparkar, inlägg, hörnor, crossbollar går på Haglund så måst väl ändå tanken vara att lagkamraterna skall vara beredda på att ta hand om andrabollen?