BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Rensa sly och nyponrosor i fuktig värme… jodå det funkar, man ser ut som att katten kommit tillbaka och ”kramats” på underarmarna.
Skulle bränt av lite gammalt gräs som torkat och ser trist ut, men nej… alldeles för torrt i marken för såna övningar. Vattnade på lite på odlingarna i varje fall i några timmar, jorden blev knappt blöt… borde badat i vatten men det går rakt ner. Bättre än inte alls i varje fall. Det har knappt regnat något ute på ön och nu när jag åkte hem så regnade det en skvätt ett par mil inåt land vid Strömma, men inte mycket det heller och det når säkert inte ut.
I morrn är det dags för förnedringen igen, men man får kanske se någon av de nya spelarna åtminstone. Sirius är ett mysterium, Kim har hittat in i Potterspåret verkar det som. Inte mig emot om de petar ner ohyran ett par snäpp.
Nu tillbaka till Friidrotten igen, Mo Farah… vilken snubbe, trots att han blev 2:a i sitt sista banlopp. Han ska visst fortsätta med mara och halvmara. Och Sarah fortsätter med sin självspäkning att slå sig själv…