Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

En ganska rimlig torsk ändå, tyvärr… Räckte med att slänga en blick på startelvan och den enormt svaga bänken för att inse att det skulle bli tufft idag.

Tufft har det också varit i september. Vi har mött lag 1,2,3,4 i serien där vi torskat två (dagens match var den andra hemmatorsken för året, tilläggas att endast två gäng i allsv torskat färre hemmamatcher än oss i år). Mot sköteborg som vi delar poäng med i serien vann vi. Lägg till att det är under en period där vi tappar två viktiga pjäser i centrallinjen, Junior och Fenger medan vi möter 4 gäng som går för Europa.

Välbehövligt uppehåll som kommer nu. Räknar med att vi avslutar serien snyggt och att vi får tillbaka Junior tills dess och att vi spelar samman laget än mer innan vi stänger serien för i år. Annars blir jag rejält orolig.

JM sa när han kom att han behövde tre fönster. Det tredje kommer nu och förhoppningen är att vi stärker rätt lagdelar. Framförallt behöver vi 1 försteforward, 2 yb och en ymf/imf under fönstret. Sen kan vi börja åka.

Förhoppningen är att det här är sista säsongen vi får se för många svaga och svajiga laginsatser. Framförallt att vi lyckas vinna fler av de matcher vi kryssar. Nästan hälften av våra matcher i år har slutat oavgjort. Kommer behöva ”byta” minst 5 av de 10 till vinster istället , 5 pinnar vs 15 pinnar).