Bajenberndt
Deltagare
Antal inlägg: 196

Kristof och Johannes, förstår inte denna pessimism. Kan dock förstå kritiken mot att inte ha en större trupp, speciellt med några rutinerade rävar i truppen. Pratade med min gnagare till svärson som konstaterade att AIK bara haft en nyckelspelare, Enok Goitom, långtidsskadad under året. Vi har haft tre, Hamad, Fenger och Junior. Sen har ju gnaget en en bredare trupp och i detta kan vi vara kritiska mot JJ och JM. Kan vi styra upp detta till nästa år så kan det bli bra. Dock, det är inte lätt att sätta spelare mitt i sin karriär på bänken.
Fem nya spelare är nog vad vi behöver. Först och främst två backar, ett par bollvinnare på mittfältet plus en anfallare till.
Min kritik just nu faller mest mot problem med spelunderlaget för match och träning. Vi behöver få till ett annat underlag på Söderstadion, vilket är för hårt och stumt och förmodligen också ha bidragit till en del av skadorna. Du Johannes vet ju varför underlaget blev fel. Att även kunna göra is på arenan är ju ingen direkt höjdare. Speciellt nu när bandyfinalen flyttas tillbaka till Uppsala. Sen tror jag att det är en brist att inte ha en bra gräsplan som alternativ till Årsta vissa tider på året. Kan vara bra att ha när vi möter gräslag som MFF, Kalmar m.fl.
Glädjande är ju annars att de nya lokalerna på Årsta kommer att byggas nästa år.