Abedi
Deltagare
Antal inlägg: 117

Konsolideringen av Bajen till en normal fotbollsklubb med toppambitioner verka vara en jävligt smärtsam resa för ett gäng bajare.

Vi har för första gången en riktig sportchef med det mandat en sportchef har och ska ha i en fotbollsklubb från division 3 och uppåt. Vi lämnar de risiga barackerna knappt värdiga en korpförening för moderna lokaler att samla klubben i där akademi, utvecklingslag och seniortruppen tillsammans med övriga organisationen kan bygga Bajen.

Skrivit det tidigare, en unik ”resa” för Bajen men knappast för någon annan klubb. Att det skulle ”offras” några på vägen och att det inte skulle gå spikrakt var nästan förväntat.

För första gången kan vi kicka en tränare men ha en trygg organisation i ryggen. Ungefär så resterande toppklubbar jobbar idag. Ett utslag av i att skapa en vinnarkultur hur töntigt det än kan låta men att ribban nu höjs på riktigt för samtliga är solklart.

Sen så ska det ju presteras på planen också. Ökad kostnadsmassa men mer output. Rätt sjukt vilka smekmånader både Nanne och JM fick såhär i efterhand. Stora kostnader för dålig output. Nu ökar kraven på klubben precis som JJ, Hamad, Kennedy mfl varit ute efter. Även det en krock med Hammarbys identitet men det var ändå oundvikligt.

Till sist, starkt av Bajen att köra ett infomöte pga den uppkomna situationen. Transparensen gentemot supportrarna finns nog inte på många andra håll.