Oldcontrarian
Deltagare
Antal inlägg: 50

“Jag är mer och mer inne på att folk vill ha bort Nanne mest för hans uttalanden på diverse presskonferenser.”
Det har givetvis inte underlättat hans situation att sakna noll självkritik och vara så opedagogisk i sitt ledarskap. Men nej det är knappast orsaken.

“Nej, varför inte ta tillbaka Berhalter och köra lite ÖFK-possession fotboll? Det var ju så himla kul senast…”
Ja precis det är ju alternativet. Suck!

Varför Nanne ska gå:
Nanne och Jingblad har tillsammans värvat detta lag. Nanne är högst delaktig i alla värvningar som gjorts. Det som märktes redan första året var att värvningarna inte klarade att spela den fotboll Nanne ville spela och han fick ändra till långbollar. Till år 2 värvades nya namn och inte heller dessa klarade spela spelsättet som vi försökte och Nanne igen fick byta till defensiv fotboll.
Detta är inte spelarnas fel. Det är Nanne som velat ha spelarna och det säger oss två saker 1. Nanne är helt oförmögen att se vilka spelartyper som behövs för att spela “framtidens fotboll” och 2. Nanne är oförmögen att i tid se att spelet inte håller även fast det sedan visat sig i praktiken att hans värvningar inte klarar spelsättet. Det var i 11 timmen han ändrade.
Om man jämför med exempelvis ÖFK har de värvat spelare med egenskaper de velat ha. De har inte tittat på namn. Nanne har värvat namn Melker, Haglund, Smarason, panikvärvat brassar. Istället för att se efter behovet. Min bild är att Nanne har inte förmågan att spela det spel han önskar.

Unga spelare är inte bara scout och sportchef herregud. Vi har scoutat in riktigt bra unga André Alsanati är sjukt bra bäst i Sverige i de födda 2000 exempelvis. Vi har juniorer som håller. Jajic håller lätt. Felet är att Nanne vill inte förädla han vill snabbt få in spelare som spelar hans modell. Så nej Nanne vill inte göra detta jobb.

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 3 månader sedan av Oldcontrarian.