Oldcontrarian
Deltagare
Antal inlägg: 50

Försök diskutera utan den här tonen “bara i din hjärna” etc. För nej det är inte bara i min hjärna det jag lyft har lyfts av flera inte bara supportrar utan också fotbollskunnigt folk. Och att Nanne ändrade har ju faktiskt lyfts från flera håll inte var ett eget beslut utan i princip beordrat. Så jo han ändrade i sista stund. Så nej Nanne drev inte på detta.
Får jag fråga dig? Tyckte du att 4-2-segern mot djuren var ”defensiv fotboll”?
Ja det gjorde vi. Felet folk ofta gör att de verkar tro att vinna eller vinna stort = offensiv fotboll. Norge segrade stort under Drillo. Offensiv fotboll handlar om andra parametrar, hur högt du pressar, hur högt du har backlinjen. Försöker du styra spelet med mycket boll etc. (säg inte att du vet detta, för då hade du inte ställt din fråga). Så ja vi har spelat defensivt som fan, med enkelt raka uppspel efter 0-3 mot aik.
Panikvärvning känns det absolut som. Man ville ha in fart. Man betalar 1 miljon för spelare som vi får gratis efter året. Spelaren tog inte ordinarie tröja och är knappast orsaken till att vi håller oss kvar. Så ja det var en bortkastad miljon. Sedan är Dibba knappast en spelare man bygger ett lag för övre halvan med.

Nanne gav det ett försök och misslyckades. Skyllde på spelarnas kvalité och när det “backfierd” kör han adhoc argumentet att det var inte så han menade. Så sjukt svagt ledarskap. Alltid är det spelarna som inte “lyssnat”, inte “klarar av”. Aldrig har jag hört NAnne ta på sig någon skuld i någon förlust.

Har vi scoutat bra? Ja, men så bra då. Det har vi gjort men du har inte följt de vi värvat in till ungdomslagen senaste åren? Jajic, André Alsanati, Degerlund för att nämna några. Jajic och Degerlund ordinarie och tongivande i U-18 landslaget. Alsanati stjärnan i sitt landslag.