johannes
Deltagare
Antal inlägg: 147

Ev?
Det finns utmaningar kring planeringen av en Uppesittarkväll som gör att det är tveksamt om vi får till sändning i år.

Sen avseende din kommentar kring att köpa ut Nanne: hans lön är inte så hög att det blir några jättekostnader. Inte i jämförelse med missad extra hemma-match i cupen eller sett till bonusen vi fick för våra EM-islänningar o s v.
Frågan man istället bör ställa sig är om vi har råd att ha Nanne kvar…

Oldcontrarian
Tack för en nykter analys.
Håller dock med BajenBerndt att det nog inte alls är så svårt att få bänkspelare att lämna. Hur bra är det för Silverholts karriär att inte vara aktuell överhuvudtaget för spel? För att inte tala om Khalili.
Från ”skyttekung” senast det begav sig till i det närmaste driftkucku.
Tror inte han är omöjlig om det erbjuds någon form av rimlig lösning. Hans agent kan säkert hjälpa till. Det ligger ju i hans intresse också.

Palini
Du har väl ändå sett matcherna? Nanne själv beskriver fotbollen som cynisk.
Just i fallet ÖFK så blev det inte bara pinsamt, på vår bekostnad, utan även tragiskt att bevittna hur han begår ett övergrepp på allt det som vi traditionellt har stått för. Med enda målsättning att slå ett rekord ingen normalbegåvad överhuvudtaget brydde sig om.

Om jag lånar ditt sätt att ställa alternativ mot varandra: i valet mellan att spela extrem possesion-fotboll och vinna med 2-0 eller att spela extremt defensivt och förlora med 2-0 så väljer jag det första.
Det förvånar mig att du (inte minst som trogen Hammarbyare) väljer något annat.