Paladin
Deltagare
Antal inlägg: 175

Johannes: Naturligtvis behöver vi fler än elva spelare. Sluta larva dig. Jag tycker Nanne har gjort ett bra jobb. Värvningarna han och Jingblad har gjort är inte bra nog.

Det hade inte varit katastrof med Nanne ett år till. Tar styrelsen in Kim B i stället är det illa i mitt tycke. Tar vi inte en bättre tränare hade Nanne kunnat köra ett år till.

Jag är skeptiskt till att sätta ett lika med-tecken mellan lönekostnad och poängutfall per år. Sett över tid visar Kristoff’s länkar på ett starkt samband över tid.

Planen var att Nanne och Jingblad skulle ha Bajen etablerat i AS inom fyra år. Tonläget från supportrar har varit delvis hysteriskt förra året och i år. Så jävla illa har det inte varit när vi summerat poängskörden båda åren. Avslutningarna har varit urusla och vi har varit ojämna över säsongerna.

Ska vi ha ett jämnt och fint flöde av poäng som johannes propagerat för under förra säsongen så hade Nanne med Aiboo i spetsen kunnat leverera defensivt från start under 2017. Nu vet jag inte om styrelse eller Nanne varit intresserade av det.

De felvärvningarna vi gjort anvsarar Nanne och Jingan för men det är inte dom som gör valet att som Khalili jobba runt och vifta när inte bollen kommer på fötterna. Det har dock varit för många Måns, Silverholt och så vidare.