Paladin
Deltagare
Antal inlägg: 175

Ev?: Två år har han försökt med något ”nytt” och sedan fått gå tillbaks till att spela ett lägre spel. Det är tydligt för mig att det inte finns tålamod i föreningen och bland supportrar. Jag skulle vara nöjd om vi gått in i 2017 med Nanne och förhållningsordern att vi från början spelar ett lägre spel. Nanne och truppen bemästrar det.

Kristoff: Sant. Folk vill ha meriter och ett fräscht namn om man kollar sociala medier. Jag har inte ambitionen att vi ska vara högt upp i tabellen *AN*. Det är väl det som skiljer mig från många. Nu har vi spelat två år sedan återkomsten och jag skulle vilja se mindre berg och dalbana i matcherna.

Både i enskilda matcher där vi ger bort mål första 5-10 och att vi inte orkar spela de tre fyra sista omgångarna. Folk grinar om presskonferenser och att gubben säger obehagliga saker. Jag tror att det är så jobbigt för vissa att dom får spel. Jag är inte nöjd, men det skiljer inte så många poäng från en plats jag hade varit nöjd med.

Nu går vi in i en period där Bajen dragit på sig massa personal i kansliet / runt truppen och ska bära två tränarlöner. Det ser jag som ett större problem än om vi låtit Nanne spela kontraktet ut. Vi åker inte ut med Nanne vid rodret. Det skulle vara intressant att veta hur värvningarna av vissa spelare gått till. Aidoo har Nanne sagt inte håller taktiskt, det har han visat om och om igen. Killen varvar friskt och är beroende av Boo.