Paladin
Deltagare
Antal inlägg: 175

Tråkigt slut på en fatastisk säsong. Ett par reflektioner.

Flera spelare har varit väldigt ojämna under säsongen. Hamad, Tanko, Djurdic och några till sticker ut. Fantastiska matcher blandat med osynlighet, felpassar och ständig offside.

Billborn verkar totalt sakna plan B. Om vi är sönderlästa och irrar runt utanför bussen så testar vi änne mer med det. Gärna i långsamt tempo.

Tappade vi allt med försäljningen av Pa Dibba? Vi hade inget val egentligen. Jag tror hans löpningar var skillnaden mellan att vi var lätta att stoppa och att backlinjen var osäker och därför kunde motståndarna inte checka lika hårt. Dibba skapade dessutom mål ur avslutade anfall.

Jesper Jansson kommer att gräva fram nya bra spelare frågan är om Billborn kan skapa 2.0 av det här laget? Uppenbarligen är Billborn bra men jag oroar mig över bristen på plan B. Vi kommer inte få en lika fin vår nästa år. Andra lag vet hur dom ska stoppa oss.

Kennedy borta. Wiland, Hamad, Jesper, Paulsen och Junior är potentiella förluster. Rodic borde komma igång, Leo startspelare, Svendsen måste igång och Degerlund kommer att få spela.

Det är surt att miljoner pissats bort i målskillnad mot Sundsvall och dåliga insatser mot Sirius mfl. Europapengar som hade kunnat plöjas ner i kassan och truppen. Nya tag nästa år.

Trots dom negativa sakerna jag skriver är jag nöjd med att vi rycker upp i tabellen och tidvis sett ett fantastiskt underhållande och vinnande spel. Biljettpengarna strömmar fortfarande in på stabila 20k åskådare vecka ut och vecka in.