Återigen var det dags för ett Eftersnack och återigen går det att lyssna på programmet i efterhand.

Vi diskuterade elitsatsningen bland 7-åringar med vår juniortränare Magnus Österberg. Är det en vettig väg att gå? Vi frågar oss hur bra A-lagets nya spelare Daniel Theorin och Christophe Lallet är? Och vilka spelare kan vi tänkas ha på ingång under vintern? Hur ser det ut på tränarfronten? Hur länga kan vi vänta på en ny tränare? Och spelar det någon roll om det blir en svensk eller amerikan? Dessutom hanns lite prat om ekonomi och förköpsrätter till nya arenan med.

Panelen i detta avsnitt bestod av Kent Granqvist, Patric Eriksson och Stefan Brundin från Bara Bajen, Gustav Gelin från bloggen En plåtis från Bagis samt Magnus Österberg, tränare för Hammarbys juniorlag.

Lyssna i efterhand genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen.

———————————————————————————

Bara Bajen – Eftersnack

———————————————————————————

Nedladdningslänken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.
.
Vill du prenumerera på våra sändningar via din podläsare öppnar du spelaren (exempelvis iTunes) och klistrar in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/feed/podcast/

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till kent@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.