Nu kan du lyssna på vårt webbradiomagasin Eftersnack i efterhand!
I den här upplagan av programmet pratade vi om säsongsinledningen som inneburit betydligt fler poäng än någon kunnat gissa i förväg. Men har vi förtjänat poängen? Och hur bra är vi, egentligen? Hur har Gregg och tränarstaben klarat sig hittills? Och hemlighetsmakeriet kring laguttagningar, vad handlar det om egentligen?

Panelen bestod av Kent Granqvist, Patric Eriksson och Johannes Bethanis från Bara Bajen, Gustav Gelin från bloggen En plåtis från Bagis samt Johan Nilsson, Bara Bajens senaste tillskott som skriver matchanalyser på sajten.

Lyssna på programmet i efterhand genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen.

———————————————————————————

Bara Bajen – Eftersnack

———————————————————————————
Nedladdningslänken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Vill du prenumerera på våra sändningar via din podläsare öppnar du spelaren (exempelvis iTunes) och klistrar in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://feeds.feedburner.com/BaraBajenPods
eller klicka här om du har iTunes: http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till kent@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.