Bara Bajen 30 är tillbaka igen och den här gången har vi träffat Jakob Uddeholt. Tidigare så har han bl a varit ordförande i både Bajen Fans och Bajen Fans Hockey, men nu har han rollen som SLO – Supporter Liason Officer – i Hammarbys organisation. Var det ett lätt steg att gå från klacken till kansliet.

Tanken bakom namnet Bara Bajen 30 är att det är tiden som skall vara ramen för programmet. Trettio minuter för att göra en djupdykning in ett specifikt ämne eller tema.

Lyssna på Bara Bajen 30-podden med Jakob Uddeholt genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen – eller via din egen poddläsare genom att använda länkarna längre ner.

———————————————————————————

Bara Bajen 30 – Jakob Uddeholt, SLO för Hammarby

———————————————————————————

Download-länken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Programmet finns även som poddprogram i iTunes:
http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Använder du annan poddläsare kan du kopiera och klistra in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/category/barabajenpods/feed/
(fungerar även i iTunes)

För Androidtelefoner rekommenderar vi exempelvis poddläsaren Podkicker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ait.podka

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till info@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.

BB30Logga