Bara Bajen 30 slår sig själv med häpnad och spelar in en podd direkt efter årets första medlemsmöte. Programmet avhandlar pressade tränare, rabiata föredetta styrelsemedlemmar (i form av en högröd Mikael ”Linkan” Lindqvist) och dessutom pratar vi om planerna kring sista matchen på Söderstadion – d v s själva mötets innehåll. Med i podden är BaraBajens Stefan Brundin och Patric Eriksson – och specialframträdande av en röd chillifrukt.

Tanken bakom namnet Bara Bajen 30 är att det är tiden som skall vara ramen för programmet. Trettio minuter för att göra en djupdykning in ett specifikt ämne eller tema.

Lyssna på Bara Bajen 30-podden, med en slags sammanfattning av medlems/informationsmötet, genom att klicka nedanför. Eller följ instruktionerna längre ner för att lyssna på andra sätt.

———————————————————————————

Bara Bajen 30 – Årets första medlemsmöte.

———————————————————————————

Download-länken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Programmet finns även som poddprogram i iTunes:
http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Använder du annan poddläsare kan du kopiera och klistra in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/category/barabajenpods/feed/
(fungerar även i iTunes)

För Androidtelefoner rekommenderar vi exempelvis poddläsaren Podkicker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ait.podka

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till info@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.

BB30Logga