BB30poddbildBaraBajens 30-podd tappar alla koncept och blir dubbelt så lång – allt till förmån för dokumenteringen av det som utspelades på Söderstadion, söndagen den 23:e juni.

Bara Bajen befann sig på plats redan klockan halv elva på matchdagen vid Söderstadion för att göra en intervju med LåN – Lars-Åke Axedin. Han tog oss runt arenan och berättade om sin upplevelse av den sista dagen på Söderstadion. Resten av dagen så rörde vi oss på och runt arenan och intervjuade folk vi stötte på, både kända och okända personer i och runt Bajen.

Efter matchen fick vi oss även ett snack med bl a  Magnus Carlson och Anders ”Moneybrother” Wendin, Sören Cratz, Gregg Berhalter och Carlos Banda. Från spelargången begav vi oss ut på Söderstadions gräs för att samla ihop spridda röster.

Lyssna på BaraBajens senaste podd med inspelningar, intervjuer och alla möjliga människor vi stötte ihop med, nerkokat till en timmes podd från dagen då sista matchen på Söderstadion spelades.

Lyssna på programmet genom att använda spelaren här nedanför – klicka bara på play-ikonen – eller via poddspelare.

———————————————————————————

Bara Bajen 30 – Sista matchen på Söderstadion

———————————————————————————

Download-länken går bra att använda för direktuppspelning med egen mediaspelare.

Programmet finns även som poddprogram i iTunes:
http://itunes.apple.com/se/podcast//id495888767

Använder du annan poddläsare kan du kopiera och klistra in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/category/barabajenpods/feed/
(fungerar även i iTunes)

För Androidtelefoner rekommenderar vi exempelvis poddläsaren Podkicker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ait.podka

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till info@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.