Några dagar innan Handbollens Elitserie drog igång efter ett långt VM-uppehåll passade Bara Bajen på att träffa och spela in en Handbollspodd med Michal Wolski och Josef Puyol. I programmet går vi bland annat igenom hösten, slutspurten och hemmamatchen på söndagen den åttonde februari – dagen efter årets Bajenkväll. Desutom, snackar vi om Josefs debut som expertkommentator under handbolls-vm.

Förutom ovanstående gäster så hör ni även Patric Eriksson från Bara Bajen.

———————————————————————————

Bara Bajen – Podd

———————————————————————————

Använder du annan poddläsare kan du kopiera och klistra in följande länk där prenumerationsinställningar görs:
http://www.barabajen.se/category/barabajenpods/feed/
(fungerar även i iTunes)

För Androidtelefoner rekommenderar vi exempelvis poddläsaren Podkicker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ait.podka

Berätta gärna vad ni tycker om programmet genom att mejla till kent@barabajen.se eller lämna era kommentarer direkt här nedanför i kommentarsfältet.

OBS! Det kan vara problem med att använda spelare på denna sida om du sitter bakom vissa brandväggar. I fall du har problem med detta så uppskattar vi om du mejlar till oss – så att vi får en uppfattning om hur vanligt problemet är.