bajenbloggen

 

Du kanske tycker att det är märkligt att få ett öppet brev lite så här på måfå. Men, desperate times call for desperate measures, osv.

Jo, du har säkert koll på att Bajen just nu är i en svacka. Jag vet nog att du håller koll. (Det har jag läst. I tidningen). Och gud vet hur länge eller snabbt den här svackan tänker hålla i sig, men att vi har bekymmer står nog klart för de flesta. Och många försöker analysera läget, vad är det som felar? Varför fungerar inte spelet? Hur länge ska Kennedy vara skadad? Varför kan vi inte träffa mål? …ja, du vet… Alla försöker och alla vill hjälpa till att hitta lösningen. Och då plötsligt slog det mig. JAG har lösningen.

Så, here it goes.

Snart är det silly-tider. Och vad vet jag, du kanske älskar Danmark med pölsekörv och smörrebröd och allt vad det nu heter. Men jag tänkte så här; kan du inte bara komma hem igen? Personligen har jag saknat dig sedan du lämnade oss. Och jag vet att du skulle göra susen i vårt mittfält. Kom igen liksom, vad har Midtjylland, egentligen? Vi har fans som stöttar oavsett vad. Vi har glädjen och kärleken. Vi har Nanne. Och vi har plats för dig!

Du kan väl åtminstone sova på saken?
Pliiis?

Mvh, Jeanette

Petter a