bajenhöjden
Deltagare
Antal inlägg: 121

Där var hon ju igen, Linn. Leta upp Josef Fares gamla dokumentär om den går att få tag på fortfarande. 😉

Men fotbollsspelare hit och dit ja. Silly season kallas det inte utan anledning. I min värld är det svårt att bedöma eftersom det är så mycket i spelet som inte fungerat och därmed har i stort sett alla inblandade underpresterat. Birkir (främst förra året) och Boo Wiklander som stora undantag. Israelsson också tidvis. Men det är ju bara att titta på Aidoo med och utan Boo så ser man vad omgivningen gör.

Vi har värvat unga lovande spelare som inte utvecklats. Vi har tagit in etablerade ”namn” som inte levererat. Något har varit fundamentalt fel.

Haglund? Tja, han talade om ”duellspelet” när han kom hit och det är ju också där han har sin stora styrka. Förvånande position som vänsterytter under hösten men också oväntat lyckad där. Klart att man också skulle önska att han hade bättre fötter men ingen annan är i närheten av att vinna så mycket i luften.

Nu vet vi i alla fall att det skall in en ny tränare och oavsett om det blir dansken eller någon annan så vore det skönt att ha det löst innan man gör mer åt truppen.