BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Ja, med ett sånt här landslag och ledning ökar intresset hos mig. Där kampen kommer före egon… må vara att egot själv är en tilldragelse men det tar fokus från laget och då är det inte bra. Ingen ska vara given i ett lag, det måste kämpas och det är inte en egospelare som ska styra laget. Det har vi förbundskapten och ledare till.

Vända och vinna, det är grejen. Allt det där snackaet de drog om x är ju bara pinsam ”Vi klarar oss med x” ”då räcker det med x”, jävla idioti och det av de så kallade experterna. Knappast experter på matematik och man behöver inte ens vara expert på det för att förstå att 3 pinnar är bra mycket bättre än 1. Så då har jag sagt det igen… bland såna som faktiskt verkar förstå det bäst.

GU rules!

Uppvärmade tvättstugebråk! Ha ha, jävla dumhuvuden en del är alltså… om jag har bokat så har jag bokat. Behöver man mer tid får man snällt fråga om det är ok… gör man inte det kommer man inte åt sina grejer förrän jag tycker de ska komma åt dem. Basta… bråka inte med en presumtiv överårig huligan, vi tar alla chanser.