Barbapappa
Deltagare
Antal inlägg: 486

God afton kära GU!

Det var attans vad ni skriver nu för tiden utan att Barba hinner läsa/skriva/svara! 🙂 Barba har nu läst den sista sidan, men det är nog ett par kvar ser det ut som 🙂

Barba hann se tom minut 82 idag, sen var det dags att stänga av den ej strömanslutna laptopen på färjan mellan Grisslehamn och Eckerö!

Och vad fan gjorde Barba där undrar ni? 🙂

Jo, Barba bytlånade bil med kära Mor förra helgen, då det är typ halva priset på bilservice i Ljusdal jämfört med i Sthlm, så igår åkte Barba upp till Ljusdal för att byta tebaks.

Resan hem i morse gick via Väddö för en fin fika på en god väns sommarställe. Hon är en stor artistbokare i Sverige, så förutom väldigt gott kaffe och bullar, en söt harpalt som var sugen på grönsallad, samt en fin promenad ner till havet i duggregnet, så pratades det lite framtid också.

(Apropå framtid, så ska Barba träffa en kund på tisdag/onsdag. Det är ett jätteroligt uppdrag, men Barba lovar att inte avslöja vad förrän kontraktet är påskrivet. :-))

Vad gjorde Barba sen då? Jo, som sagt, så åkte han över till Eckerö för att kika på Jill Johnson. Hon är fin, men det egentliga skälet var att träffa hennes kapellmästare Göran Eriksson (som en gång i tiden lirade gura på några av Barba’s demos). Gissa om Barba tyckte att det lät bra att inte han skulle ner til Gbg tillsammans med Jill’s show på Rondo i höst/vinter, utan såg fram emot ett halvårs ledighet. Det gör att den lunchen/fikan vi pratat om hemma hos honom i hans och frugans studio på Ekerö (notera stavning :-D) i över ett år, blir av i början på september när han är klar med nuvarande turne och Barba kommit hem från Nashville! 🙂

Nu inväntar Barba farbror Blund i färjelägret vid Eckerö i bilen (en roadtrip is only Rock n Roll :-)) innan skutan vänder hemåt imorgon bitti.

Och med det… 🙂

GOD NATT ERA VRAK! 🙂