BäS
Deltagare
Antal inlägg: 1518

Onödigt spännade sa Bill… dumspel sa Bull.
Varför varför varför slutar man spela, nej det var inte något byte, de kom tidigare och senare än deras första mål. Vi har ett moment i spelet där vi styr HELT, sen runt 70:e (eller var det kanske tidigare) så slutade vi röra på oss, stå still och spela fotboll det går inte, det har vi bevisat i rätt många år att det inte går. Ingen som verkade vilja ändra på det heller… Tycker det visar på hur viktigt det är med minst en ”ledare” på plan, för från kanten verkar inte något komma fram åtminstone.
Tycker Billborn fångar det rätt bra på PK:n efter matchen.
Större är inte skillnaderna mellan lagen i den här serien att de inte skulle kunna ta en arm när fingret sträcks ut. Sen var det väl några som underpresterade lite. Vår långa dansk hade väl inte en av sina bästa dagar, flertalet bolltapp som enbart Wiland såg till att det inte ledde till baklängesmål. Sen var det väl ett inhopp jag inte hoppar högt över, blev förvånad att han ens har en bänkplats. Gillar inte drev på nätet mot person, men det var inte bra någonstans.
Dessutom hade jag lirat på 5-1 och det borde det blivit också om inte mer… nu hade jag ett reservspel på över 3,5 mål på oss och det gav ändå fina 5,5 i odds.
När det gäller fyrbentingarna så tar jag det med någon hjärnskrynklare. Så snett ute… trots en relativt enkel rad.